Recensioner 2010-2011

Jag började med recensioner på den här bloggen 2010. Det är ganska kul att se listorna och första tanken. Vissa böcker gör mig verkligen glad bara av att läsa titeln. Ett urval från de två första åren ses nedan.

 2010
Nu när jag tittar tillbaka inser jag att 2010 var ett jäkla bra läsår för mig. SÅ många fina minnen och böcker som kom in i mitt liv. Många nya författare som verkligen hänger sig kvar. Nästan hälften av alla böcker jag läste gör mig varm, däribland dessa:

2011
Det här året var året då min egen roman kom ut, så kanske det gör att känslan för böckerna jag läste inte blev lite starka då fokus i mångt och mycket låg någon annanstans, men många böcker blev det ändå. Dessa gjorde störst intryck:

 • Strandberg, Mats & Sara B.E ”Cirkeln
Detta inlägg publicerades i Läsande, Listor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Recensioner 2010-2011

 1. sophie skriver:

  Hej Malin! Jättefin blogg du har. Jag har hittat till den ganska nyss och jag har lagt den till mina favoriter. 🙂
  Älskar boktips men nästan ännu mer älskar jag att läsa någon annans tankar om en bok jag själv läst.
  Jo till saken, roligt att se att du som jag gillar Erlend Loe..! Men jag hittar ingen recension av hans bästa i mitt tycke, Expedition L…? Det kanske inte behöver betyda att du inte läst den, men om inte, åh du måste. 😀 😀 😀

  • Malin Johansson skriver:

   Hej Sophie! Nej, den har jag inte läst faktiskt. Har även några av hans böcker på vänt men vågar inte riktigt börja, för tänk om jag blir besviken? Varför jag är orolig för det vet jag inte, jag menar det har ju i så fall hänt förr … 😀 Men tror inte jag har Expedition L så ska verkligen kolla upp den! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s