Jag erkänner – jag har inte sett filmen

De senaste dagarna har jag nog sett lika många statusuppdateringar angående vakten som misshandlar ett barn som jag har vänner på Facebook. Jag har inte sett filmen. Jag vill inte se den heller och tänker undvika det så länge jag kan. Det räcker att veta vad den visar.

Men vad är sjukare än filmen i sig? ”Nämen Malin, inte kan det finnas något värre?” tänker ni nu. Men jo. Jag tycker faktiskt det. För jag har sett flera som försvarar den här snubben som misshandlar ungen. Att ungjäveln minsann inte var någon ängel. Att han fick skylla sig själv. Hur kan man ens tänka tanken att försvara någon som misshandlar ett barn? Jag förstår det inte. Verkligen inte.

Men det finns å andra sidan jävligt mycket här i världen som jag inte förstår.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s