Shopping på bokrean

Jag skulle ändå beställa ett par presentböcker så då kunde jag ju inte låta bli att spana lite för egen del också …

Northug: en biografi” av Sverre M Nyrönning. Den här ska jag ge bort till en skidfantast men möjligen att jag läser den själv också … Den enda boken som inte inhandlades på rean.

Northug en biografiDen här boken har jag tänkt läsa i flera år! Nu ska det bli av. ”Slutstation rättspsyk: Om tvångsvårdade kvinnor som inte dömts för brott” av Sofia Åkerman och Therese Eriksson. Har lyssnat på en p3 dokumentär som jag tror handlade om just detta. Skrämmande, men intressant.

slutstation rättspsykÄnnu en bok som jag tänkt läsa ända sedan den kom ut! Även den ska ges bort, men den ska jag absolut läsa. ”438 dagar” av Johan Persson och Martin Schibbye.438 dagar

Den här halkade med för att den var så billig, och låter intressant! Dock lite varning att titeln är så himla lång … ”Den senila skalbaggens tröst: fastkedjad i en isoleringscell i Thailands mest beryktade fängelse fann jag en oväntad vän”.

Skärmavbild 2015-03-02 kl. 21.20.37

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s