Sjuk …

Så i tisdags vaknade jag tidigt och frös. Istället för att somna om frös jag ännu mer och vem vet hur länge jag låg vaken, en timme, två? Innan jag insåg att hm, nej det var nog inte kallt i rummet. Det var feber. Och jo, mycket riktigt. Visserligen är andra i familjen sjuka men jag brukar ju ändå få nån föraning innan jag blir sjuk, men icke. I måndags var allt hur fint som helst. Tisdag hög feber. Onsdag feber och ont i halsen. Igår var det nästan ingen feber förrän jag la mig på kvällen, dock sjukt ont i halsen. Och där är jag nu. Är livrädd att jag ska få tillbaka det jag hade i halsen i höstas. Har aldrig haft så ont. Huvva!

Nåja. Tur man har dessa gosedjur som håller en sällskap. Idag orkar jag till och med hålla i en bok och därmed har jag hunnit ytterligare några kapitel i ”Eld”. Fick även ett sms idag att mitt paket från Adlibris finns att hämta ut. Så, ska man be nån hämta det eller hålla sig till nästa vecka? Alla dessa frågor …

20150313-095058.jpgBella.

20150313-095111.jpg

 

Dixi.

20150313-095125.jpg

Casper.20150313-095142.jpgOch så, fönstret bredvid sängen. Hade väl föredragit snöstorm ute dessa dagar men tur jag har rullgardin … 😉

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s