Nu är det på G, minsann!

20150421-152925.jpgI lördags gjorde jag nåt jag aldrig tidigare gjort: jag planterade! Tror jag har ca 50 små odlingskrukor fulla med diverse kryddor och blommor, flyttar dem från ett fönster till ett annat så de ska få så mycket sol som möjligt. Ja, förutom dem som inte vill ha sol alls och därför står i ett skåp i köket. Jag har kollat under plasten typ fem gånger per dag, trots att det tar 5-oändligt innan fröna ska gro. Men kolla vad som dök upp idag! Början till en guldgrävarblomma minsann.

Detta inlägg publicerades i trädgård. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s