En kreativ arbetsmiljö

20150714-172621.jpgÄNTLIGEN! Något som börjar närma sig sommar. Det har verkligen varit i det närmaste katastrofdåligt väder sedan jag flyttade upp till Lappland igen. Vinterns väder gjorde gatorna glashala i veckor (alltså skridskobana, det gick inte att vara ute och gå för nöjes skull!). Våren var kaos. Sommaren … har inte kommit igång än. Pappa sa att det var 7 grader och dimma imorse när han körde till jobbet. 7 grader! Pah! Går knappt att tänka på förra sommaren då det var 30-35 grader i flera veckor …

I och med flytt och nytt jobb har alla projekt legat lite i träda. Alla dessa skrivprojekt, fotoidéer … Stått i det närmaste stilla. Nu börjar jag dock känna mig hemma i jobbet och börjat få ordning i lägenheten så kanske jag kan komma till ro och sätta igång med skrivandet igen. Idag har jag faktiskt suttit en timme på balkongen och läst ett manus jag hållit på med i EVIGHETER!  Har väl kommit 10 A4 och det märks att det är genomarbetat många gånger för jag hittar inte mycket att anmärka på. 🙂

Så, 1 timme till skrivbanken idag. Kanske skulle börja skriva ner timmarna så blir det kanske lite motiverande?

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s