Redigering två dagar i rad: Check!

 

Kanske inte ska skryta upp det så mycket. Sanningen är ju att jag främst läser igenom tidigare skrivet material fortfarande. Men fortsätter jag i det här tempot är jag snart där det börjar … finnas luckor för att uttrycka det fint. Men innan kvällen är slut kan jag nog lägga till 90 min till gårdagens timme.

2 1/2 timme totalt

Det är inte mycket, men det är en början. Och det är 2 1/2 timme mer än jag hade gjort i måndags.

IMG_0611

Har beställt ett lektörsutlåtande från Pussel …

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s