Dagsrapport och en avklippt sladd

Förra veckan köpte jag äntligen en stavmixer! Jag lämnade min i Malmö och har saknat den ofta. När jag gick in på Elkedjan och såg en sladdlös kunde jag inte låta bli! Den där sladden brukar jag allt som oftast lyckas kleta ner så sladdlös lät verkligen som ett måste ha! Dessutom hade jag kvar presentkort som jag fick när jag fyllde år så även om den var dyr kostade den mig bara tre hundralappar i slutändan. Nå. Sagt och gjort. Så kom jag hem, handlade en massa grejer som jag skulle mixa, åkte till Järvträsk, packade upp mixern, möts av … detta.

IMG_0562

Nog för att den skulle vara sladdlös, men även laddstationen visade sig sakna sladd! Jag kollade hur många gånger som helst, om jag på något sätt kunde ha missförstått något. Om det låg en sladd nånstans som jag förväntades montera eller så. Men det slutade med att jag gick tillbaka till affären och de bara … gapade. Haha! Det var faktiskt  lite komiskt och de hade ingen förklaring till det. Den jag köpte var ju nerpackad i kartong så de kunde omöjligt ha vetat det. Snabbt beställde de en ny som jag kan hämta imorgon. 🙂

Så idag då! Idag har jag jobbat mest, sen lagat kyckling i sötsur sås som jag till och med lagt upp recept på (inte ofta det händer!). Jag har också fortsatt genomgången av manuset så kan lägga till en timme idag också. 🙂 Och så har jag läst ut ”Vita spår” av Emelie Schepp. Recension kommer!

Ikväll lyckades jag dessutom ta mig ut på en kvällspromenad. Det var riktigt tjusigt ute. 🙂 Natti natti!

Nyborgstjärn Arvidsjaur

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s