Florence + The Machine

Igår började jag lyssna på Elliphant men det var verkligen inte min typ av musik. Jag gillar att lyssna på nya album och då är det enkelt att bara kolla vad som ligger på topplistan, men inte helt sällan stämmer det inte riktigt … Men då vet jag i alla fall det. 😉

Efter Elliphant blev det istället en av mina absoluta favoriter Florence + the Machine! Har lyssnat så mycket på henne när jag skrivit … Det är något tankeväckande, inspirerande och rörande i allt hon rör vid. Jag har inte hört så mycket från hennes nya skiva ännu så har inte någon favorit än, men från hennes tidigare låtar finns det ju hur många som helst … Allt från Lungs är bra. Hardest of heats en av mina mest spelade.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s