Redigeringssöndag

20150726-132707.jpgNu har jag gått igenom det material jag har utskrivet! Det känns riktigt bra att en tydligare idé kring det här projektet har dykt upp, men det finns ett ganska stort irritationsmoment. Eftersom det här är en roman jag skrivit på i omgångar under flera år så finns det också flera versioner. Och det känns som om jag inte har den senaste! Men jag är inte helt säker! Kanske jag inte skrivit ner det jag tycker saknas, utan det är något jag bara har tänkt? Alltså jag kan bli så konfys på detta … Ska ta och kolla igenom ett gäng gamla dokument och se om det finns några delar där som inte finns med i mitt nuvarande ..

 

20150726-132715.jpgJag var till Coop på förmiddagen och köpte ”post its” och markeringspennor … Måsten för redigeringsarbete! Dock tror jag att jag måste beställa riktiga post its. Vill ha ordentligt klister på dem, samt gärna i olika storlekar.

 

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s