Läser just nu

Just nu läser jag ”Dödlig åtrå” av Susanne Ahlenius. Jag har ju följt hennes skrivande under ganska lång tid så då är det extra kul att äntligen läsa slutprodukten! Då jag inte hade någon lust att vänta flera dagar på leverans köpte jag e-boken och läser via Mondo i mobilen. Går faktiskt rätt så bra 🙂 Eftersom jag drar på så mycket grejer när jag ska någonstans så finns det absolut en fördel i att inte behöva ta med tunga böcker fram och tillbaka. Det är också lite småmysigt att läsa i mobilen, även om nu inget tar den riktiga varan … 🙂

20160207-131533.jpg

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s