Juice och redigering

Pappa har köpt en råsaftcentrifug! Roliga grejer. Återstår bara se om det är en sån grej som är rolig i en veckan, och sedan blir stående i skrubben i tio år innan någon erkänner inköpet och den åker till återvinningen… Men jag tror inte det! Jag gjorde en juice som blev väldigt god! Ananas, grönkål, gurka, citron och apelsin. Mums! Igår testa jag göra en med rödbetor, morötter, äpplen och ingefära. Den blev helt ok, men för mycket rödbetor tror jag faktiskt.20160221-113125.jpgNu ska jag återgå till redigeringsarbetet. Ibland får jag faktiskt för mig att det går framåt. Jag har ju sedan typ ett år tillbaka haft en längtan efter att skicka iväg manus och invänta om så bara ett refuseringsbrev. Ja det låter väl kanske kontraproduktivt på ett sätt, men ett refuseringsbrev skulle ju ändå visa att jag på ett eller annat sätt slutfört det här manuset!

Well, vi får väl se. 🙂

Detta inlägg publicerades i Skrivande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s