Läser just nu

20160314-125616.jpg

Jag läser tre böcker just nu, men som det verkar kommer jag bara fortsätta läsa en. Ytterligare en ska jag eventuellt ge ett kapitel till. Den sista har jag tragglat på med längre än vad jag brukar, bara för att … Vilken som är vilken?

To be continued…

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läser just nu

  1. Kulturmannen skriver:

    Började själv läsa ”Maken” efter att ha hört jämförelserna till Lena Anderssons böcker om Ester. Tyckte dock att ”Maken” kändes lite tradig och det slutade med att jag la den ifrån mig efter att ha läst kanske halva. Men du får gärna tipsa om jag borde plocka upp den från källaren och läsa vidare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s