Ambitionen finns

quotes writing citat skrivande

Drog storartat ut en byrålåda i hopp om att finna senaste versionen av manuset jag jobbar på. Johodå. Där låg det! Tog med det ut på balkongen, satte mig i stolen. Jag hade tidigare sett att vissa markeringar gjorts, men tänkte att det var små ändringar som jag upptäckt senast jag läste det, men att jag inte ändrat dessa i dokumentet ännu.

Tji fick jag. Tio sidor (A4) in så fann jag en ändring som också var överstruken på det sätt som jag gör när den är ändrad i Word. Och när jag tittade lite längre insåg jag att jag tydligen gjort en del större förändringar så det här manuset känns inte så aktuellt att läsa igenom …

Nu när jag sitter här och skriver inser jag ju att jag relativt enkelt lika gärna kan sitta här på balkongen och läsa manuset på datorn, men det känns inte riktigt lika festligt …

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s