Läser jag nåt då, eller?

Skärmavbild 2016-07-12 kl. 20.44.35

Det verkar som om denna blogg främst hör ihop med mitt skrivande, på så sätt att när jag skriver (utanför arbetet) skriver jag även här. Det säger väl också en del hur mycket jag skrivit de senaste månaderna, men har jag läst något då?

Ja, en och annan bok har slunkit ner även om det mestadels är diverse dokument inom jobbet som granskas numera. Just nu är jag ”mellan två böcker” med en fundering om jag ska återuppta läsandet med ”Stoner”. Känner dock att jag kanske måste börja om från början eftersom jag ju gillade boken, men sen har jag glömt den överallt där jag inte är. Lite svårt o läsa då.

Nyligen läste jag ut ”Sekten på Dimön” och ”Kvinnan på tåget”. Rekommenderar båda nu om det faller sig så att jag inte bloggar något mer i sommar (nu blir det nog inte så, men den har vi hört förut. Ha!). Recensioner dyker förhoppningsvis upp inom kort, men i synnerhet Kvinnan på tåget” var riktigt bra! En riktigt sträckläsare för hängmattan.

Ha en fin dag alles!

 

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s