Mitten av juli

so many books so little time

Det känns som om juli hinner passera innan jag inser att sommaren är här. Kan inte fatta att det är 13 juli!

Dagen började jäkligt segt. Tung skalle och det kändes som om feber var på ingång, vilket inte vore helt omöjligt då jag några dagar förra veckan hade jäkligt ont i halsen (dessa bakterier verkade dock ha drunknat under fredagsnatten. Hm. Mycket märkligt. Var det vinet? Och i så fall, var det det vita eller det röda? Alla dessa frågor …). Framåt lunch så blev det åska så jag undrar om det kanske var vädret, för sen blev jag ändå något bättre. Inte på topp, men lite längre från botten.

I övrigt känns det som om jag knappt fått något gjort idag, förutom nu på kvällen då jag lyckats diska och lägga in kläder i garderoben.

 

Detta inlägg publicerades i Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s