Semesterläsning

20160917-115053.jpg

20160917-115156.jpg

20160917-115217.jpg

20160917-115235.jpgJag har nyligen kommit hem från en vecka i Spanien, och där blev det en hel del läsning förstås! På översta bilden ses böcker som jag köpte inför resan. ”Sekten som återuppstod” fick dock stanna hemma då den är så stor, och så köpte jag två nya böcker i Göteborg istället… Helt logiskt. 😉 Martina Haags ”Det är något som inte stämmer” läste jag ut på vägen ner så den blev också kvar i Sverige. Efter ett besök på Akademibokhandeln kom jag ut med ”Panamadokumenten” och ”De vackraste”. Jag har läst alla böcker utom Christoffer Carlssons ”Den fallande detektiven”. Den får nog hänga med till stugan någon helg i höst. 🙂

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Semesterläsning

  1. Hej! Jag gillade också ”De vackraste”. Synd att Sekten som återuppstod var för tjock för resväskan. Men den går ju lika bra att läsa i höstmörkret. Hör gärna av dig när du läst ut! Mariette

  2. Vad tyckte du om ”Sanning med modifikation”? Jag ska snart läsa tredje delen, gillar serien mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s