Förkylningens förkylning

Veckan innan jag skulle åka på semester till Spanien blev jag sjuk, och förkylningen sitter kvar än! Blir så jäkla trött. Väl i Spanien så märkte jag främst av det på morgnar och kvällar då jag fick ont i halsen, men i övrigt så höll den sig rätt så lugn (ok hade antagligen feber de två sista dagarna men detta ignorerades å det grövsta). På flyget hemåt så hade jag jätteont i öronen och bihålorna kändes bebodda av tre kilo betong. Men ändå. Ignorerade. Ingen förkylning här inte. Vaknade upp morgonen därpå och kunde knappt kliva ur sängen. Jag är inte van att vara förkyld så länge. Vanligtvis kommer och går det på en vecka, men nu har det ju snart stannat kvar i en månad. Men nu har jag då i alla fall fått utskrivet magisk hostmedicin av denne jesus kristus, så bara inväntar miraklet.

20160920-111405.jpg

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s