Hösten utanför

Nähäpp. Ännu en dag med denna förkylning. Halsen vill inte alls ordna till sig, jag börjar noja lite över att det ska sluta med halsfluss eller något. Jag fick ju det vid ett tillfälle när jag var utmattad och det var verkligen TORTYR. Och det menar jag verkligen. Fy fasen vad ont jag hade, aldrig haft i närheten så ont någon gång. Men men. Nog om det.

Dimmigt ute idag och funderade ett tag på en lunchpromenad då det antagligen är himla vackert nere vid sjön, men jag orkar verkligen inte. Och halsen är inte alls särskilt förtjust i utomhusluften. Däremot ska jag ta mig ner till bilen och hämta upp resväskan, vilket jag tänkt göra sedan i söndags … Men jobbar gör jag i alla fall, efter bästa förmåga. Jag kände i söndags att jag orkade inte ligga nerbäddad längre, det hade kommit till den punkten att jag blev inte bättre av det. Även om jag planerar in några långa intervjuer i dagsläget så går det ändå rätt så bra. Är skönt att jobba på något sätt.
20160921-112857.jpg

Magisk solnedgång igår.

20160921-112906.jpg

Pussel övervakar mig när jag sitter vid skrivbordet. 😀

20160921-113517.jpg

Igår gjorde jag zataar-sallad. Äntligen! Mmm. Skriver mer om det sen.

20160921-113534.jpg

Fortfarande når solens skuggor in i vardagsrummet, men det är nog inte länge kvar …

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s