Helgen

Helgen som var spenderades i sommarstugan. Man vet ju aldrig när snön börjar falla, men nu är det när som helst i och med att minusgraderna dyker upp som på beställning varje morgon. Bilrutorna är helfrostade. Jag gillar det inte riktigt. Men i alla fall.

Då det är björnar i området kring stugan så känns det ändå lite läskigt, men kanske mer spännande ändå. Det är så mysigt och avkopplande att vara där. Ingen el, mottagningen är kass så slösurfandet blir minimalt. Tända ljus, gå promenader i naturen, mysa med djuren. Läsa. Skriva.

Jag var ledig i måndags så att det nu strax är helg igen känns lite märkligt. Jag ska dock jobba i helgen men det känns rätt lugnt. Behöver rodda en del i lägenheten så det passar bra med en hemmahelg. Kanske får uppdaterat lite på bloggen också. Har ju en massa böcker att skriva om bl a. 🙂

20161013-091405.jpg

Tilda. Första eldvakt. Alltid. 😀

20161013-091425.jpg

Kattgos och stövargos. Även djuren blir lugnare i stugan. Annars skulle nog inte Dixi tillåta detta. 😀20161013-091436.jpg

Läsning framför kaminen. Nu har jag äntligen börjat läsa ”Sekten som återuppstod”. Fortsättningen av ”Sekten på Dimön”. 🙂

20161013-091452.jpgDetta är så komiskt. Varje gång det är dags att åka hem går Tilda och sätter sig långt bort och ser ut som sju svåra år. Ropar man kommer hon inte, bara sitter så här. Hon älskar verkligen att vara i stugan och vill aldrig åka hem!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s