Det börjar ordna upp sig

20161114-185627.jpgDet har snart gått två år sedan jag flyttade upp till norr igen. Det har snart gått ett och ett halvt år sedan jag flyttade in i den här lägenheten, och för några månader sedan städade jag ur lägenheten i Malmö på riktigt. Sedan dess har jag haft platsbrist. Eller nej.

Bokplatsbrist.

Värsta sortens brist. Men så har jag fått tillskott av två stora bokhyllor så får se hur det ordnar upp sig, om de räcker till. Pussel tar dock det hela med ro, som synes.

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s