Kylig läsning

20170105-115310.jpgTjugofem minus ute så det är inte mycket annat att göra än sitta inne framför spisen och mysa. Och läsa förstås! Jag har just börjat läsa Susan Faludis ”Den amerikanska mardrömmen”, men jag vet inte … Har bara läst några sidor men det känns inte som något för mig. Väldigt mycket referenser, har svårt för när mycket är skrivet ”inom såna här tecken” för att ”make a statement på nåt sätt”. Nåja, må väl i alla fall ta mig förbi inledningskapitlet. ;D

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s