Tillbaka!

20170405-194729.jpg

Idag fyller min finaste Pusselbit två år! Det firas med en massa gott tänker de flesta men nä … Pussel gillar typ bara kattmat. Någon enstaka gång kan hon smaka smält smör som blivit kvar på tallriken, eller ta en liten skinkbit då och då. Men that’s it.

 

20170405-194747.jpg

När jag var liten skrev jag dagbok och bland det roligaste när jag tar fram dem för att läsa (även om det börjar vara längesedan nu) så är det att minst varannan anteckning börjar med ”Oj, nu var det längesen jag skrev!” följt av en lista på viktiga grejer som hänt sedan sist. Efter det började jag redogöra från ca det datum där jag slutade, med resultatet att jag sällan eller aldrig ens närmade mig nutid … därav har jag lärt av mina misstag (?) och gör inte detsamma med bloggen. Det kanske kommer någon tillbakablick på vad som hänt på senare tid, kanske inte.

Only time will tell.

Detta inlägg publicerades i Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s