Läser just nu

20170608-205217.jpg

Sedan ett par veckor tillbaka läser jag ”Snövit ska dö” av Nele Neuhaus, men jag lyckas inte komma in i den alls. Idag läste jag under bästa förutsättningar rätt länge, men även efter det kändes det liksom … mjae. Det här är vad som gör det så himla svårt att köpa böcker till fullt pris. Jag har inget emot det egentligen, jag betalar gärna. Men. Men! När det som nu … visar sig vara något som jag förmodligen lagt ner för 40 sidor sedan om det inte varit så att den kostat mig nära 200 kr … Då blir det lite ledsamt.

Å vad jag längtar efter en riktigt bra bok. Någon som har något bra tips inför sommaren?

 

 

 

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s