Lägger ner

20170831-213629.jpg

20170831-213655.jpg

 

Jag har verkligen försökt läsa dessa böcker men ”Middagsmörker” av Charlotte Cederlund är för mycket övernaturligt och ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” av Johannes Anyuru har jag inte lyckats komma in i. Kanske det beror på att jag inte sträckläst utan det gått ett tag mellan läsningarna, men jag vet inte. Jag borde ju ha gillat den…

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lägger ner

  1. Bokstund skriver:

    Jag har lite svårt för Anyuru. Hans stil känns lite högtravande, tycker jag. Men samtidigt är han ju otroligt populär, så jag fortsätter försöka läsa honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s