Söndag igen

20170917-181226.jpg

20170917-181243.jpg

20170917-181255.jpg

Helgen har jag spenderat i sommarstugan. Välbehövlig vila må jag säga! Känns helt sjukt att jag kom hem från Norge så sent som i tisdags. Det känns redan som om det var över en månad sedan vi var i Stamsund och hade det gott i ca världens mysigaste stuga. Nåväl.

Peppar peppar så lyckades jag skriva en del i stugan! Tror det blev ca 1500 ord, vilket ju får ses som väldigt mycket med tanke på vad jag snittat de senaste månaderna .. (dvs 0 ord)

Nu ska jag snart iväg på bio och se den nya filmningen av Stephen Kings ”Det”. Jag minns så väl den första utgåvan som kom på 90-talet. Eller jag minns att den var läskig och att slutet sög. Ibland undrar jag om jag fantiserat ihop slutet och att det inte alls var så, för kunde det verkligen sluta så jäkla kasst?

För någon vecka sedan började jag se den gamla filmen och kom en bra bit, men eftersom den kom ut i någon sorts serie så är den himla lång. Typ 4 timmar? Den nya är bara (hehe) 2 timmar och 15 minuter. Jag hoppas verkligen den är bra för det är alldeles för längesen jag såg en bra skräckis!

Skärmavbild 2017-09-17 kl. 18.13.41

Detta inlägg publicerades i Film, Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s