Det närmar sig jul

image1
Nu har jag äntligen börjat komma i ordning i huset! Och det blivande biblioteket som jag skrev om senast har kommit en bra bit på väg. På bilden ovan ser ni nyaste inköpet till just biblioteket, en supermysig bibliotekstomte med belysning! Frågan är hur jag ska lyckas stoppa ner den i en låda i januari. Kan man inte få liksom jultomtedispens och ha den framme hela året?

Anyway. Har ju blivit alldeles för inaktiv på bloggen senaste året, och det ger mig problem. Detta då jag numera upplever att jag har rätt så dålig koll på vilka böcker i alla högar jag har som jag faktiskt läst ut, om ens öppnat. Och vad tyckte jag om den? Har helt klart underskattat bloggens värde på den punkten, så bara jag får lite mer ordning ska jag börja gå igenom de böcker jag är osäker på och skriva in här. Nu har jag inte haft någon hög läsfrekvens det här året, men en och annan har det ändå blivit. Nåväl.

Önskar alla en riktigt god jul med mycket läsning!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s