En liten paus

20171223-153926.jpg

Helt klart är det fantastiskt att bo i hus! Men det är en aning frustrerande att allt tar så lång tid, det känns som om jag liksom aldrig blir klar. Jag kastar skräp efter skräp efter skräp… Varje gång jag tömt hallen tänker jag, bra nu dröjer det till nästa! Mm, nästa dag …

Nåväl. Kul ändå och inte så bråttom egentligen. Men idag fick jag bara tvinga mig att ta en liten paus, lägga mig på sängen och läsa. Jag minns inte när jag gjorde det senast. Har det ens hänt under 2017? (Med undantag för semestrar) Tveksamt. Nu börjar mitt sovrum även likna ett sovrum, med mysig utsikt de få timmar det är ljust och mysigt sken från lampor när det är mörkt.

Dags att gå ner för lite mer julbestyr. God jul alla!

20171223-153936.jpg

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s