Lugn och ro

20171226-085631.jpg

God fortsättning! På bilden ovan visas en julklapp som jag gav till pappa. Förr brukade han varje år få en Paradis-ask, men dessa har ju som bekant dalat i kurs (inte ens jag tycker om den längre. Då är det illa). I år fick han dock en full av hemmagjorda trillingnötter. Hans favorit som försvann för flera år sedan. Blev en hit! 😀

20171226-085650.jpg

Igår hade jag en riktig vilodag! Åt, såg film och läste. Det var nära att jag börjat dammsuga, skura och fixa med allt möjligt, men bestämde ganska tidigt att låta allt sådant vara och bara mysa. Gick ändå rätt så bra. Blev bara lite diskning och städning på eftermiddagen. Läste en hel del. Tog även en siesta på eftermiddagen vilket dock inte var så smart, om än mysigt …

20171226-085701.jpg

20171226-085727.jpg

Kolla vilket fint paket som låg under granen till mig! Mamma sa att det var payback från förra julen, då hennes julkapp var minst sagt avslöjande i sin paketering (det var alldeles uppenbart en lampa som hon tidigare sagt hon tyckte var så fin). Så nu fick jag mig en spark! Roligast var dock att bara några minuter innan tomtarna kom så säger mamma till pappa: ”Greger, ska vi bära in sparken?”

Det var som så självklart. Även om det nu förstås ÄR en spark, så hade ju ingen sagt det högt och nu satt mamma och sa det runt köksbordet. Det blev många skratt kring det.

20171226-085740.jpg

Pussel har haft en trevlig jul. Bland annat har hon hjälpt till att skriva julkort. ;D

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s