Läsutmaning 2018

Hittade en tagg på instagram där läsare letat fram 12 hyllvärmare som man ska försöka plöja igenom under året som nyss startat.

Skärmavbild 2018-01-03 kl. 21.16.42
Nu när jag haft ett sådant bra läsår hittills (tre dagar in på året hehehe) kunde jag förstås inte låta bli att hoppa på och ge det ett försök. Så här blev det:

IMG_3414

Flera av dem är verkligen hyllvärmare i dess rätta bemärkelse, jag minns hur jag flyttat dem från en lägenhet till nästa när jag bodde i Malmö, och nu här uppe från mamma och pappa till egen lägenhet till nu eget hus! Så, hög tid att faktiskt se vad det är jag släpat runt på… Tegelstenen vet jag inte ens riktigt hur den hamnat här men antagligen har jag beställt den i ett ytterst kulturellt andetag då jag fått för mig att läsa nobelpristagare. Nu när jag kollade runt i bokhyllan insåg jag också att jag har tre (samt två böcker ur 1984-serien) av Murakami att läsa. Märkligt, minst sagt!

Någon som läst någon av böckerna ovan?

Nå. Låt hyllvärmaråret börja!

Detta inlägg publicerades i Hyllvärmare 2018, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Läsutmaning 2018

  1. Pingback: Ett stycke Bruce | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

  2. Pingback: Läser just nu | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

  3. Pingback: ”Doppler”, Erlend Loe | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s