Trettondagen

20180106-154552.jpg

Jag kan ju säga att snöskottarmusklerna kunde inte ha fått en större utmaning än denna vinter. Helt otroligt vad det fortsätter att snöa! Tror jag skottat nästan varje dag de senaste månaderna. Typiskt sådant man inte tänker på efter att ha bott i lägenhet de senaste 15+ åren. Skotta snö för att ta sig till bilen/vägen/postlådan/soptunnan liksom. Dock så var det riktigt härligt ute idag. Vindstilla, -10 och solen närmar sig. Solen försvinner ju från byn kring början på december tror jag det är, och sedan orkar den sig inte över berget på andra sidan sjön förrän kring nästa helg.

20180106-154603.jpg

Men nu blir det intressant att se när solen dyker upp hos mig! Sovrumsfönstret ligger ganska högt upp och så här såg det ut från det kring lunch idag. Man ser tydligt att solen finns där bakom men den orkar sig inte riktigt över berget ännu. Jag märkte på Pussel att den var på ingång, för hon satt bredvid mig på sängen och helt plötsligt dök det upp närapå en solglimt, hennes päls blev liksom guld så som den blir i mjukt solsken. Härlig känsla ändå att solen snart är tillbaka. Det var tunga veckor före jul. Men vackert är det ute. 🙂

20180106-154613.jpg

Detta inlägg publicerades i Huset, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s