Ett stycke Bruce

IMG_3537

Som en del i utmaningen Hyllvärmare 2018 har jag nu påbörjat biografin om Bruce Springsteen. Den här boken har hängt med mig i flera år, jag har till och med för mig att jag börjat läsa den en gång (kanske två). Dock hade jag ju en lång svacka där jag knappt läste någonting, förutom att jag påbörjade böcker, läste några sidor och sedan glömde bort det.

Jag är ju ett stort fan av Bruce Springsteen men har aldrig riktigt funderat så mycket vad han är för person. Det ska bli intressant att se och jag hoppas det är en bra biografi (så som det står enligt flera citat på framsidan). Har hunnit några kapitel och gillar den än så länge! Det är kul att läsa sådana anekdoter som när Bruce 1964 satt i sin mammas bil och the Beatles  I want to hold your hand spelades på radion och Bruce blev helt lyrisk.

Inför julfirandet samma år tog Bruces mamma ett banklån för att kunna köpa en gitarr till sin son i julklapp. Bara en sådan sak.  🙂

Detta inlägg publicerades i Bonniers, Hyllvärmare 2018, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s