Det är nära nu

IMG_3622IMG_3623Idag var det nära att solen orkade upp över berget, det var härligt att känna solens skugga leta sig in i sovrummet. Men fy fasen så kallt det är ute! Jag var till biblioteket för ett par timmar sedan och sträckan mellan kontoret och bibblan är kort, men näsan hade nästan frusit igen när jag kom fram lol.

Skärmavbild 2018-01-11 kl. 21.34.43
Just nu läser jag Michelle Knights ”Elva år i fångenskap”, men jag vet fanken inte om jag klarar av att läsa ut den för jag börjar må så dåligt av det hon berättar om. I boken refererar hon flera gånger till att hon lever mitt i en mardröm, så som hon brukar läsa om i böcker. Det är så vansinnigt vidrigt att det går inte att förstå hur det ens kunde hända.

Detta inlägg publicerades i Huset, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s