Biografi-inferno

Skärmavbild 2018-01-08 kl. 18.59.25

Jag läser ju ofta flera böcker samtidigt, men brukar variera genrer. Nu har det dock hänt något i planeringen här, för just nu har jag tre böcker igång och samtliga är biografier. Dålig planering lol. Dock så är de ju verkligen tre mycket olika livsöden så det är inte särskilt svårt att särskilja dem när jag läser. Alla tre verkar lovande, för övrigt! (Och jo jag har tvärgjort ett konto på Goodreads också. Blev för nyfiken)

Detta inlägg publicerades i Bonniers, Lind & Co, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s