Dagen då solen kom

20180113-203608.jpg

Jag har ju väntat och väntat på att solen ska lysa in genom sovrumsfönstret. Idag låg dimman tjock på morgonen så väntade mig inte ens att ha en chans att se den, men så dök den upp! Det var inte mycket, men tittar man noga kan man se hur den glimrar bland trädtopparna. Solens bortavaro i några veckor är egentligen genialisk, för som man uppskattar den när den väl återvänder. Magiskt!

20180113-203628.jpg

20180113-203644.jpg

På eftermiddagen tog jag en tur till stugan. Herreguuuud så mycket snö det är! Kolla det stackars fikabordet som jag glömde ställa in i höstas. Jag längtar ju så otroligt mycket till stugan. Jag fick inte riktigt kvoten fylld då det blev semester, husköp och vinter i stort sett samtidigt. Just nu är det dock för kallt men jag hoppas det kommer någon lite mildare helg framöver så jag kan vara där och mysa.

20180113-203618.jpg

Nu blir det lite läsning innan det är dags för jobb imorgon igen. Pussel har redan somnat i trappan. Natti!

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s