Headspace

20180118-183715.jpg

Jag läste nånstans om appen Headspace, en app för att meditera. Jag har varit på yoga och sånt men bara suttit upp och ner för att meditera har jag aldrig gjort. Men jag ska ge den ett försök! Det behövs verkligen i dagens informationsflöde. Jag vet inte hur många gånger per dag som jag tänker att jag borde låta bli att gå in på Facebook hela tiden. Nån gång (för längesen) testade jag ju att ha bestämda ”tider” för sociala medier, typ att jag bara fick använda Facebook 20 minuter om dagen. Jag minns så förvånad jag blev över att jag ju faktiskt ändå hann med allt jag ville göra där.

Well well. Headspace here I come. Typ. Behövligt då det känns lite trångt där uppe.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s