Mr Orwell

20180121-141958.jpg

Jag har för mig att jag bläddrat i denna bok någon gång förr (eller jag vet med säkerhet att det är så eftersom det till och med finns ett par post it-lappar instuckna, men jag kommer inte ihåg det). Så nu tänker jag göra ett nytt försök. ”Why I write” av George Orwell. Det är en tunn bok på drygt 100 sidor så lär återkomma inom kort!

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mr Orwell

  1. intressant, rekommenderar Nere för räkning i Paris och London av George Orwell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s