Rätt bok vid rätt tidpunkt

20180121-141915.jpg

Häromdagen började jag läsa ”Begravd jätte” av Kazuo Ishiguro, men kände efter bara ett par sidor att det inte är rätt tidpunkt för att läsa den. Någon mer som kan känna så? Inte för att den känns dålig, utan snarare tvärtom. Men den kändes väldigt sagoaktig och det passar inte alls ihop med min vardag just nu. Den känns snarare alldeles utmärkt för kommande läsdagar i stugan framför en öppen eld … Så, lägger undan den tills vidare.

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rätt bok vid rätt tidpunkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s