Läser just nu

Just nu läser jag tre böcker, men ”Skriv på!” läser jag bara någon sida i lite då och då, som för inspiration. Mest läser jag i denna tegelsten:

IMG_3889

”Ett litet liv” är minst sagt skrämmande för någon som mig, som helst läser böcker kring 300-500 sidor. När då en sådan här på 700+ blir poppis, måste jag ju ge den ett försök, men … Vi får se. Ändå positivt överraskad över vad som skett hittills. Dock har jag ju hört att de 300 (!!) första sidorna är en aning långsamma. Jag som brukar ge en bok cirka 10 % att fånga intresset … Men det är bara mata sig igenom minst halva då så får vi se. Men som sagt. Helt ok än så länge!

Skärmavbild 2018-01-30 kl. 17.44.24

Sen så läser jag även ”Sockerbomben 3.0 – bli fri från ditt sockerberoende” av Bitten Jonsson och Pia Nordström. Mycket bra än så länge!

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läser just nu

  1. Ulrika skriver:

    Åh, Skriv På! är en gammal favorit (även om jag irriterar mig på översättningen stundtals, tycker den känns knagglig). Säkert för att jag och Elizabeth George verkar vara så himla olika (jag skulle ALDRIG kunna vara sådär strukturerad, då skulle kreativiteten dö), och just därför känns det så himla ordentligt att försöka vara lite mer som hon, lite mer ordning och reda och boken klar på fredag.

    Ser fram emot recension av ”Ett litet liv”, har inte vågat läsa än då jag hört flera som blivit så påverkade så vill vara riktigt emotionellt stabil (och ha tid att sträckläsa så den inte drar ner mig över allt för lång tid…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s