Magisk läshög

20180208-185211.jpg

Jag har varit däckad i feber och förkylning ett par dagar, men nu verkar det äntligen ha lättat. Jag har kunnat läsa typ 10 sidor per dag och knappt kunnat hänga med i ett tv-program … den nivån … ;D Men nu är det då bättre! Har sett några avsnitt av Ozark på Netflix och tycker den är riktigt bra! jag fick dock leta ett bra tag efter en serie att kolla på då jag blivit lite mättad av övernaturligt av alla de slag.

På bilden ovan ses att läsa-högen på mitt sängbord just nu. HUR magisk?! ”Ett jävla solsken”, ”The hate u give” och trädens hemliga liv” är hyllade alla tre så en hel del förväntningar där. ”Har jag en dålig dag kanske någon dör” av Christian Unge är så ny så har inte hunnit höra just något kring den än, men har just börjat läsa och gillar mycket hittills!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s