När man ingenting förstår

Skärmavbild 2018-04-01 kl. 09.28.51

Alltså. Jag har den senaste veckan kämpat med den här som en del av #hyllvärmare2018 . Redan för nåt år sedan började jag läsa den men slutade ungefär halvvägs. Mindes ej varför. Efter att ha läst några kapitel nu förstår jag varför. DEN ÄR SÅ SJUKT RÖRIG! Idag var jag tvungen att googla på den för jag FATTAR INGENTING! Och tack o lov för google för där fick jag ju snabbt reda på att ”Elefanten som gick upp i rök” består av en samling NOVELLER! 😂😂 Alltså inte så konstigt att jag inte fick ihop kapitlen alls 😂😂💩 Så nu måste jag ju börja om från början och läsa kapitlen för vad de är 😂 (Dock märkligt att det inte står nånstans på omslaget att det är noveller kan jag tycka, till mitt försvar 🤔😄)

Detta inlägg publicerades i Hyllvärmare 2018, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s