”Husdjuret”, Camilla Grebe

Skärmavbild 2018-10-21 kl. 15.16.02

I somras läste jag ju ”Husdjuret av Camilla Grebe. Det är ett tag sedan så minns väl inte jättemycket mer än att det var en rätt så bra bok! Det var dock en sak som irriterade mig särskilt mycket, och det är att det i boken finns en person som hittar en väldigt intressant dagbok. Som han sedan läser typ ett stycke ur varje dag. Vem skulle göra så, ärligt talat? Wow här hittar jag en superintressant dagbok så jag läser trettio sekunder i den varje dag? INGEN!

Well well. 🙂

7/10

Detta inlägg publicerades i 2018, Betyg 7-8, Deckare, Månpocket. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s