”Den andra kvinnan”, Greer Hendricks & Sarah Pekkanen

Vanessa har blivit lämnad för en yngre kvinna av sin exmake Richard. Han är nu förlovad med Nellie, och Vanessa är svartsjuk och besatt av sin ersättare. Och av tanken på att till varje pris stoppa deras äktenskap.

”Den andra kvinnan” av Greer Hendricks och Sarah Pekkanen börjar väldigt bra, men där i mitten någonstans tappar jag intresset. Möjligt att det beror på att jag hade ganska hackig läsning, det var inte några två timmars-pass utan tjugo minuter här och där under ett par veckors tid, och alla böcker är inte gjorda för det. Det här är en av dem.

Detta inlägg publicerades i 2018, Bokrecension, Deckare, Ej utläst, Modernista. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s