Många bra böcker

Det blev en hel del böcker lästa även om jag inte riktigt nådde mitt Goodreads-mål på 100, men hade ju en rejäl lässvacka under våren. Under sommaren blev jag med valp så då blev det en del tävlan om uppmärksamheten som vovven vann för det mesta.

Några av alla bra böcker jag har läst i år.

Då året varit lite upp och ner har biblioteket också blivit lidande (totalt kaos just nu) och jag har lite dålig koll på var jag har alla böcker (stugan, bilen, kontoret, sovrummet, lässkrubben…), men dessa kunde jag i alla fall hitta snabbt:

Rupi Kaur, ”Solen och hennes rosor”.
Jill Santopolo, ”Världen utan dig”.
Moa Herngren, ”Tjockdrottningen”.
Marie Hermansson, ”Den stora utställningen”.
Frida Skybäck, ”Bokhandeln på Riverside”.

Som sagt, bara NÅGRA av alla fina lässtunder som året bjudit på. Återkommer med fler!

Detta inlägg publicerades i 2018. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Många bra böcker

  1. Frida SkybäckFrida Skybäck skriver:

    Vad roligt att du gillar min bok! Tipsa gärna alla du känner :). Hälsar Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s