”En mors bekännelse”, Kelly Rimmer

Olivia och David skulle kunna vara det perfekta paret. När deras dotter Zoe föds är lyckan fullkomlig. Men Olivia har blåmärken och drar sig undan från vännerna. Den som står dem närmast är Davids mamma Ivy, men hon vägrar att se tecknen på att allt inte står rätt till. När David tar livet av sig slås båda kvinnornas liv i spillror. Olivia försöker efter hand anpassa sig till sitt nya liv. Hon ska gå tillbaka till jobbet och skaffa en dagisplats åt Zoe. Men varför tittar alla så konstigt på henne när hon är ute med barnvagnen?

Jag blev sååå positivt överraskad av den här boken! Kelly Rimmer skriver otroligt bra, tror inte det finns en enda klyscha nerskriven i hela boken. Hennes karaktärsbeskrivningar, miljöer, story… Allt är så bra! Möjligt att jag upplevde att det gick lite väl snabbt i slutet men i övrigt en otroligt bra roman. ”En mors bekännelse” är den första boken jag läser av Kelly Rimmer, men det lär inte bli den sista!

9/10

Detta inlägg publicerades i 2019, Betyg 9-10, Bokrecension, LB Förlag, roman. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s