”Min historia”, Michelle Obama

”Min historia” av Michelle Obama blev jag faktiskt lite besviken på. Jag har hört så mycket gott om den, men jag tycker den var rätt trist och långsamt skriven. Eftersom det är hennes historia (även om det bitvis känns mer som Baracks…) förstår jag att hon vill ha med mycket från bardomen och sådant runt omkring, men jag tycker helt enkelt att det är rätt så ointressant. Lägger ner efter ungefär halvvägs.

Detta inlägg publicerades i 2019, Biografi, Bokrecension, Ej utläst, Forum. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s