”Crimson lake”, Candice Fox

 SEX MINUTER, det var allt som behövdes för att ödelägga polisen Ted Conkaffeys liv. Åtalad, men inte dömd, för våldtäkt och misshandel av en 13-årig flicka lämnar han stadslivet och försöker leva undanskymt i närheten av krokodilträsken vid Crimson Lake. Människorna i byn inser dock snart vem han är, och de är beredda att gå långt för att jaga bort honom. Amanda Pharrell vet hur det är att vara samhällets fiende. Efter att ha avtjänat ett långt fängelsestraff för mord på en gymnasiekompis har hon nu startat en privat detektivbyrå i området. När hon tar sig an fallet med den försvunne författaren Jake Scully inser hon att hon behöver hjälp av den ende i stan som förmodligen är mer hatad än hon själv Ted Conkaffey. 

Detta är en intressant kriminalare och jag gillar verkligen att den utspelar sig ute i den australiensiska vildmarken. Det blev lite hackig läsning för min del, blev två långa uppehåll vilket gör det knepigt att helt få det att hålla ihop, men jag gillar Candice Foxs ”Crimson lake” och skulle gärna läsa mer av henne!

7/10

Detta inlägg publicerades i 2019, Betyg 7-8, Bokrecension, Deckare, LB Förlag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Crimson lake”, Candice Fox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s