”Ristat i hud”, Ashley Dyer

I månader har poliskommissarie Greg Carver jagat en gäckande seriemördare. En mördare som tillfångatar sina offer och ägnar veckor åt att tatuera varje centimeter av deras kroppar. Tills de blivit ett konstverk att visa upp för världen. Utredningen verkar ha gått i stå när Greg Carver en sen kväll brutalt skjuts ner i sitt hem. Hans kollega Ruth Lake är först på plats, men istället för att begära förstärkning så städar hon snabbt undan alla spår efter mördaren. Vad är det hon försöker att dölja och vem är mördaren? Och är Greg verkligen död?

Ashley Dyers ”Ristat i hud” fängslade verkligen mig! Hon (egentligen de, då det ju är en pseudonym) har ett snabbt driv, bra miljöbeskrivningar och karaktärer. Det enda som jag känner är en aning suddigt är just det som handlar kring brotten. Där hade det kunnat vara mer detaljer och beskrivningar, men i övrigt en jättebra bok. Lite rörigt på slutet och det går en aning för snabbt, men så brukar det ju ofta vara i mitt tycke ;D

8/10

Finns bland annat hos Bokus och Adlibris.

Detta inlägg publicerades i 2019, Betyg 7-8, Bokrecension, Deckare, LB Förlag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s